Köpa hemsida

De 5 viktigaste sakerna att tänka på när du ska köpa hemsida
Att köpa hemsidor är inte alltid det lättaste. Oavsett om du ska köpa hemsida till småföretag eller till ett större bolag, blir det lätt en djungel att köpa hemsida och det finns en del problem man kan stöta på. Därför har vi listat fem saker du borde tänka på när du känner att det är dags att köpa ny hemsida.
Köpa hemsida i säcken är inte bra. Exempel på Eskaleras design.
ta reda på exakt vad du köper

1. Ha koll på vad du får när du ska köpa hemsida

Se till att du har koll på exakt vad du får när du ska köpa hemsida. Många företag tar betalt per timme och då kan totalkostnaderna lätt springa iväg om man inte är försiktig. Kolla därför upp exakt vad du får för pengarna, vad som ingår i priset och vad det kostar om du vill ändra något. Ha koll på vad det kostar när du ska köpa hemsida. Om du inte ska köpa en hemsida som är alltför avancerad kan många företag dessutom leverera kostnadsfria designförslag innan du köper hemsidan. Tänk på din ambition. Köp en hemsida som ligger i linje med den.

Klicka här för att få ett kostnadsfritt designförslag

Be om gratis designförslag
Se vad du får för pengarna
Kolla vad det kostar att ändra
Fundera på hemsidans syfte

2. Vad är målet med att köpa hemsida?

Oavsett vem du tänker köpa hemsida av, så är det viktigt att du sätter upp ett mål kring köpet av hemsidan. Fundera kring vad du tycker är viktigast. Få många att besöka din butik? Maximera antalet kundsamtal? Minimera antalet kundsamtal? Få leads eller prenumeranter? Se till att prioritera vad som är viktigt för dig och var tydlig med att förmedla det när du ska köpa hemsida. Så att du får precis vad du vill ha.

Exempel på att köpa hemsida med prenumeration som syfte
Se till att du äger rättigheterna

3. Säker ställ att du
äger rättigheterna till allt när det är dags att köpa hemsida

Alltför ofta pratar jag med kunder vars tidigare leverantörer har tagit deras köpta hemsidor som "gisslan" när kunderna velat säga upp ett avtal eller haft synpunkter på genomfört arbete. Detta är såklart omoraliskt av leverantörerna men sker dessvärre än idag. Därför är det viktigt att avtalet till fullo tydliggör att du äger alla rättigheter när du ska beställa hemsida och kan flytta den mellan leverantörer hur mycket du vill utan krångel. Så att du kan beställa hemsida utan bitter eftersmak.

Köp hemsida du äger
Varför kunder borde köpa hemsida som är mobilanpassad.
Prioritera mobilanpassning

4. Köp en hemsida som även passar mobiler

Idag sker mer än hälften av alla Google-sökningar på mobiltelefoner. Detta är en förändring som skett oerhört snabbt men som många företag inte hunnit med att anpassa sig efter. Varje dag träffar jag kunder som enbart har hemsidor anpassade för dator. Det är tydligt att de både får färre och kortare besök än en mobilanpassad variant, då dessa ofta både är mer svårnavigerade och långsammare. Det är redan viktigt och blir allt viktigare att man köper hemsidor som är anpassade efter mobilen.

Köp en hemsida som är snabb nog

5. Prioritera hastighet när du ska köpa hemsida

Allt fler företag konkurrerar om vår digitala uppmärksamhet online och vi har inte tid att vänta på långsamt laddande sidor. Idag ser vi att allt fler straffas av laddningstider som är för långa. Exempelvis så ser vi att en hemsida med 2 sekunders laddningstid har häften så många studsande användare som en hemsida med 4 sekunders laddningstid. Dessutom sker inte denna bestraffning bara utav användarna utan även Google själva, som prioriterar sidor med hög hastighet i sökresultatet.

Köp hemsida som prioriterar hastighet.

Vill du ha en offert och ett kostnadsfritt designförslag?

Kontakta oss
Köpa hemsida av eskalera

Varför du ska köpa hemsida av Eskalera

Nära man pratar om att "köpa hemsida" pratar man ofta om att skapa en plattform på nätet, en webbplats, som gör en synlig mot konsumenter eller andra företag på internet. Färger, typografi, teckensnitt, bilder, layout och grafiskt utseende vid byggande och planering är ofta det som många prioriterar när det är dags att köpa hemsida. Verkligheten är dock att en sajt av hög kvalitet kräver mer omfattande tag än enbart prioritering av visuell design mot användaren. En god sajtstruktur, informationsarkitektur, användbarhet, kompatibilitet, navigationslogik och användarupplevelse är lika centrala för funktionella och tilltalande webbplatser som varumärke, färg eller bilder. Vi menar att detta är något en bra byrå bör ha praktisk kunskap inom om du ska få valuta för pengarna när du ska köpa hemsida, således är detta också något som vi prioriterar högt.

Faktorer vi tar hänsyn till vid sajtbyggen

För ett framgångsrikt köp av hemsida måste en byrå ta hänsyn till en mängd faktorer såsom målgrupp, bransch, funktion och mål för att säkerställa en sajt som passar för syftet. Något vi alltid jobbar med för att möta just era behov är specifikt: grafisk design, planering av användargränssnitt, kodning och ux-design. Något som vi är övertygade om är grundläggande krav för att kunna skapa ett fantastiskt webbinnehåll. För många byråer i branschen är det ganska tydligt att primära fokuset är den visuella komponenten på deras sajter. Men i verkligheten finns det en viktig koppling mellan webbdesign och webbteknik samt även en grundläggande förståelse för kod såsom HTML och CSS. Därför är det viktigt för oss som byrå, att vi understryker för dig som ska köpa hemsida att vi har kompetensen från början till slut, från design till kod och leverans. Om du söker efter en byrå med bred kompetens, oavsett om det är för att hantera en hel design- och produktionsprocess när du ska köpa hemsida eller om du behöver en punktinsats med mycket specifika krav, är vi på Eskalera rätt byrå för dig.

Att köpa hemsida och maximera ROI

Vi är övertygade om att det finns ett antal grundläggande verktyg som en bra byrå måste ha till sitt förfogande oavsett vilket arbete som ska utföras. När du ska köpa hemsida av en byrå måste de vara skickliga på att använda bildredigerare för att skapa bildinnehåll eller prototyper. Arbetskunskap inom HTML och CSS är helt avgörande och dessutom krävs även ofta grundläggande kodningskompetens. Vi vet att betydelsen av en grym sajt inte kan förbises. En iögonfallande design kommer omedelbart att locka kunder till din webbplats och ditt företag. En tillfredsställande upplevelse för dina kunder kommer göra att de kommer tillbaka gång på gång. I slutänden handlar det om att köpa hemsida på ett sätt som maximerar din ROI. Detta kräver en sajt som är optimerad för att leverera till din organisations online-mål och som kommer att ge positiva affärsresultat som bryter ny mark hos nya kunder eller ökar engagemanget hos en befintlig kundstock. Vi tycker att vikten av att anställa rätt byrå inte kan understrykas nog vid köp av hemsida. Du behöver någon som är skicklig på att utforma sajter som inte bara ser vackra ut, utan som fungerar som en intäktskälla. Du har inte råd att spendera hårt intjänade pengar på en byrå som inte levererar effektivt enligt dina mål. Vi finns nästan alltid omedelbart tillgängliga för dig som ska köpa hemsida. Med hjälp av kanske den mest effektiva byrån i Sverige kan du få ditt nästa sajtjobb slutfört till ett på förhand avtalat pris, inom en överenskommen tidsram och med bästa möjliga utförande. Begär en offert och gör ditt nästa sajtprojekt till en stor framgång!

Köp en hemsida designad för ditt företag

Att ha en ordentlig webbplats en viktig del för mer eller mindre alla företag, oavsett storlek och typ. Att köpa hemsida hjälper företag att öka sin varumärkesnärvaro på Internet genom att gå långt förbi de geografiska gränserna. En professionell hemsida kan i sig kan användas för att uppnå olika marknadsföringsstrategier som på sikt kan hjälpa ditt företag att växa. Faktum är att en välskapad och genomtänkt sajt har långt mycket längre räckvidd än någon annan form av marknadsföringsverktyg till en kostnad som är svårslagen. För att uppnå just ökad synlighet är en av de viktigaste faktorerna att webbplatsen har en välstrukturerad design. En professionell sajt väcker besökarnas nyfikenhet att dyka in ytterligare. Oavsett om du arbetar med byggen, mat & dryck, utbildning eller något annat är Eskalera ett snabbt, effektivt och prisvärt val för dig som ska köpa hemsida. Vid första anblick kan webbplatsdesign av en besökare mer eller mindre enbart uppfattas bestå av visuella bilder på nätet. Faktum är dock att en hel mängd tekniker och färdigheter är involverade i att skapa en webbsidesdesign som ger den önskade looken och även det önskade resultatet. I stort handlar det om att besluta om många element såsom layout, grafik, färger, typsnitt, struktur, innehåll, textstilar, funktioner, bilder, gränssnitt, kod och massa andra aspekter. Det innebär att webbdesign innefattar ett brett spektrum av färdigheter och discipliner som krävs, om du ska få ut det mesta av pengarna när du ska köpa hemsida. En professionell sajt upprätthåller en lämplig balans i de olika elementen och säkerställer konsekvens och integritet i designen.

Hur vi jobbar med sajternas design

Vi på Eskalera vet att en god webbplatsdesign är en nödvändighet för att lyckas göra affärer och lyfta fram sin online-närvaro inom mer eller mindre alla branscher. Då det är viktigt att en företagssajt innehåller all information säkerställer vi att alla detaljer om företaget, dess produkter eller tjänster och kontaktuppgifter finns med på sajten. Vi säkerställer en professionell webbdesign som har förmågan att skapa en ordentlig och positiv företagsidentitet för företag vilket på sikt bidrar till en positiv varumärkesuppfattning och högre lönsamhet. Vi ser det som, att köpa hemsida med en webbsidesdesign som är proffessionell är ett verktyg som även leder till bättre konverteringsgrad, genom vilket företag kan uppnå lönsam och snabb tillväxt i försäljning och intäkter. Vi säkerställer också att de sajter vi bygger är användarvänliga och inger förtroende för produkter eller tjänster, vilket kan skapa en stabil och lojal kundbas över tid. Vi vet att när man ska köpa hemsida, är det viktigt med en välplanerad design för att på ett effektivt göra affärer i ett digitalt affärsklimat. Trots detta frågar sig många om detta verkligen är något som kommer gynna deras företag i det stora hela. På Eskalera ser vi på det som att nästan alla företag måste säkerställa en dominerande online-närvaro om de vill ligga före sina konkurrenter. Vi menar att praktiskt taget varje företag som vill behålla sin marknadsposition eller växa på en konkurrensutsatt marknad behöver köpa hemsida med en välplanerad design. Detta inkluderar bland annat strategi kring varumärkesfärger och typsnitt, relevanta bilder, ikoner och innehåll samt andra element som återspeglar företagets affärsvärden och budskap. En väl genomtänkt webbdesign är ett krav för att engagera besökarna med hjälp av användarvänliga funktioner och omvandla dem till potentiella kunder.