Hemsida till småföretag

Tre saker att tänka på innan du skaffar en hemsida till småföretag:
Det finns mycket att tänka på när man ska skaffa hemsida till småföretag. Därför har vi gjort en guide så att du kan få bästa möjliga hjälp att ta ett bra beslut i processen. Följ därför gärna våra tips och råd om hur du ska tänka som småföretagare:
hemsida till småföretag, inte en bok
Du får vad du betalar för

1. Billigast ger inte alltid bäst hemsida till småföretaget

Många som ska köpa hemsida till småföretag har begränsat med pengar och väljer därför ofta hemsida enbart efter pris. Tyvärr är det även med hemsidor till småföretag som med det mesta annat, du får vad du betalar för. Alltför många gångar har jag träffat småföretagare som lägger alltför mycket möda och besvär på att skapa hemsidor i gratisverktyg utan att för den delen få någon trafik. Andra väljer att betala en tusenlapp och hoppas därefter att besökarna ska rassla in. Det finns otaliga exempel på småföretagare som snålat i början men som fett betala betydligt mer i slutänden för sin hemsida till småföretaget.

Se därför till att hitta ett pris för ditt behov.

Lägg din tid på rätt saker

2. Har du tid att vara engagerad själv när du gör hemsidan?

Uttrycket "Time is money" kan verka lite lökigt, men passar förvånansvärt bra för att beskriva de flesta egenföretagares digitala prioriteringsordningar. Inte minst när det gäller hemsidor och småföretag. Se därför till att fundera lite extra kring om det är värt att själv lägga tid på hemsidan och uppdatera den med jämna mellanrum, eller om det är bättre att låta någon annan göra det. Vad som är bäst vet bara du själv, men det tål att tänkas på även en extra gång.

hemsida till småföretag utan kod
Snabb i mobilen?

3. Glöm inte bort mobilen när du skaffar hemsida till ditt småföretag

Många småföretagare har hemsidor som inte är anpassade att surfa på med mobilen. De allra flesta har en hemsida som är visuellt anpassad men som har alldeles för långa laddtider och tappar därför många potentiella och befintliga kunder, helt enkelt för att företagets hemsida är alldeles för långsam. Fundera därför på om du kan banta ner hemsidan för mobilen så att besökaren kan navigera snabbt och smidigt.

Få offert på en hemsida till småföretaget

hemsida till småföretag från webflow

Vill du ha en offert och ett kostnadsfritt designförslag?

Kontakta oss

Varför du ska låta oss göra hemsidan till ditt småföretag

Många av kunderna som ska köpa en hemsida till sina småföretag ställer sig själva de frågor vi har angett ovan. För att lära sig mer om vad som är rimligt att betala, och för att kunna bli en bättre beställare. Det är dina frågor som i slutändan avgör hur bra hemsida vi kommer att kunna leverera och i slutänden hur nöjd du kommer att bli, varför vi också ser till att understryka detta redan innan. Vår styrka är att vi på Eskalera hanterar allt inom hemsidor och försöker vägleda dig hela vägen till ditt mål oavsett hur involverad du vill vara eller vilken erfarenhet du har sedan tidigare. Om du tidigare har kämpat med din sajt själv eller gjort många hemsidoköp tidigare hoppas vi att vi kan hjälpa dig att få ut mesta möjliga av den småföretagshemsida du är i färd att skaffa dig. En fördel med att använda oss är att vi har lång erfarenhet av att omvända trafik på din hemsida till försäljning, genom relevanta målsidor som säkerställer att din webbplats genererar lönsam och återkommande försäljning.

Tänk till exempel på vår sida som du är på nu. Vårt mål med det här inlägget är att många användare ska läsa det och sedan be om ett gratis designförslag. En hemsida kan nästan betraktas som världens viktigaste marknadsföringssätt för småföretag. För att lyfta fram hur viktigt det är, tänk på alla företag du känner till. Kan du tänka dig något av dessa företag som saknar en snygg hemsida? Det är uppenbart att en snygg hemsida är helt avgörande för alla som vill sälja något, oavsett plats i världen. På ett sätt har internet gjort det möjligt för alla att synas oavsett vem de är eller var de befinner sig.

Fungerar era hemsidor verkligen för småföretag?

För att uttrycka det enkelt vill vi helt klart säga ja. Våra hemsidor syftar till att hjälpa företag att synas online med en snygg och funktionell webbplats, på ett billigt, prisvärt och enkelt sätt. Om ni lyckas visa den visas på Google kan vi dessutom hjälpa dig generera försäljning från webben. Oavsett vad du gör för marknadsföring är det alltid viktigt att se till att dina målsidor ser trovärdiga ut och att du visar rätt information på rätt plats, där användaren letar efter den. Varje gång en användare besöker ditt småföretag och dess hemsida gör hen en avvägning för att försöka ta reda på om det här är ett företag som går att lita på. Det är faktiskt något som vi på Eskalera är grymma på och har storerfarenhet av. Faktum är att vi har lyckats få alla av våra egna kunder just tack vare våra snygga, snabba och attraktiva hemsidor för småföretag. Vi vill göra dig till den vinnande hemsidan, som alltid är första valet när kunderna besökt dig. Naturligtvis kan du inte vara bäst varje gång, men vi kan lova dig att göra allt vi kan för att hålla dig på topp när dina kunder väljer leverantör. Ett första intryck tar bara några sekunder, därför måste allting stämma redan från början.

Är en hemsida rätt för mitt lilla företag?

Även om vi såklart är partiska så vill vi uttrycka ett solklart, Ja! Så länge det har funnits företag har det funnits flera olika sätt att sälja, få offerter och kunder till företag på. Vissa har köpt direktreklam, stora affischer på stan, sålt per telefon eller om man har mycket pengar, köpt TV-reklam. Vi har skapat attraktiva webbplatser för de som letar efter digitala kunder. Alla som är i samma fas som du är just har hört historierom lika många skräckexempel som lyckosamma framgångshistorier om olika företag som har förändrat eller köpt en ny hemsida. Människor har förlorat pengar, kanske kastat miljontals kronor i sjön i hopp om en framgångsrik hemsida. Det är definitivt sant att ett köp av en hemsida kan komma att kosta mycket om du inte tänker rätt. Du sätter antingen dina egna pengar, eller din tid på spel och vi vill att du ska slippa behöva hålla tummarna om att de pengar som du investerar i hemsidan kommer omvändas till intäkter för ditt företag. Vi vill att du ska känna dig säker.

Vi ser det därför som att vi har möjlighet att hjälpa dig att göra en trygg och säker investering. Kanske kan till och med ditt beslut resultera i en mycket lukrativ verksamhet. Eftersom vi är en webbyrå som gör det möjligt att köpa hemsidor till småföretag tycker vi självklart att det är en utmärkt idé för dig att investera i en hemsida. Även om vi inte kan lova dig något, vill vi understryka att en webbplats är en av de få ställen som går att nå från hela världen. Men det är inte så lätt som det låter. Det är därför vi är där för att hjälpa dig att fatta rätt beslut.