Hemsida till småföretag

Tre saker att tänka på innan du skaffar en hemsida till småföretag:
Det finns mycket att tänka på när man ska skaffa hemsida till småföretag. Därför har vi gjort en guide så att du kan få bästa möjliga hjälp att ta ett bra beslut i processen. Följ därför gärna våra tips och råd om hur du ska tänka som småföretagare:
hemsida till småföretag, inte en bok
Du får vad du betalar för

1. Billigast är inte alltid bäst

Många som ska köpa hemsida till småföretag har begränsat med pengar och väljer därför ofta hemsida enbart efter pris. Tyvärr är det även med hemsidor till småföretag som med det mesta annat, du får vad du betalar för. Alltför många gångar har jag träffat småföretagare som lägger alltför mycket möda och besvär på att skapa hemsidor i gratisverktyg utan att för den delen få någon trafik. Andra väljer att betala en tusenlapp och hoppas därefter att besökarna ska rassla in. Det finns otaliga exempel på småföretagare som snålat i början men som fett betala betydligt mer i slutänden för sin hemsida till småföretaget.

Se därför till att hitta ett pris för ditt behov.

Lägg din tid på rätt saker

2. Har du tid att vara engagerad själv?

Uttrycket "Time is money" kan verka lite lökigt, men passar förvånansvärt bra för att beskriva de flesta egenföretagares digitala prioriteringsordningar. Inte minst när det gäller hemsidor och småföretag. Se därför till att fundera lite extra kring om det är värt att själv lägga tid på hemsidan och uppdatera den med jämna mellanrum, eller om det är bättre att låta någon annan göra det. Vad som är bäst vet bara du själv, men det tål att tänkas på även en extra gång.

hemsida till småföretag utan kod
Snabb i mobilen?

3. Glöm inte bort mobilen

Många småföretagare har hemsidor som inte är anpassade att surfa på med mobilen. De allra flesta har en hemsida som är visuellt anpassad men som har alldeles för långa laddtider och tappar därför många potentiella och befintliga kunder, helt enkelt för att företagets hemsida är alldeles för långsam. Fundera därför på om du kan banta ner hemsidan för mobilen så att besökaren kan navigera snabbt och smidigt.

Få offert på en hemsida till småföretaget

hemsida till småföretag från webflow

Vill du ha en offert och ett kostnadsfritt designförslag?

Kontakta oss