Hemsida till småföretag

Dags för hemsida till ditt småföretag? Vi bygger hemsidor från 5990 kr. Få en offert idag inom 24 timmar och ett kostnadsfritt designförslag genom att trycka på knappen. Om du behöver lite tips vad du behöver tänka på när du skaffar hemsida till småföretag kan du läsa mer här nedanför.

Offertknapp
Tre saker att tänka på innan du skaffar en hemsida till småföretag
Det finns mycket att tänka på när man ska skaffa hemsida till småföretag. Därför har vi gjort en guide så att du kan få bästa möjliga hjälp att ta ett bra beslut i processen. Följ därför gärna våra tips och råd om hur du ska tänka som småföretagare:
hemsida till småföretag, inte en bok
Du får vad du betalar för

1. Billigast ger inte alltid bäst hemsida till småföretaget

Många som ska köpa hemsida till småföretag har begränsat med pengar och väljer därför ofta hemsida enbart efter pris. Tyvärr är det även med hemsidor till småföretag som med det mesta annat, du får vad du betalar för. Alltför många gångar har jag träffat småföretagare som lägger alltför mycket möda och besvär på att skapa hemsidor i gratisverktyg utan att för den delen få någon trafik. Andra väljer att betala en tusenlapp och hoppas därefter att besökarna ska rassla in. Det finns otaliga exempel på småföretagare som snålat i början men som fett betala betydligt mer i slutänden för sin hemsida till småföretaget.

Se därför till att hitta ett pris för ditt behov.

Lägg din tid på rätt saker

2. Har du tid att göra hemsida till småföretag?

Uttrycket "Time is money" kan verka lite lökigt, men passar förvånansvärt bra för att beskriva de flesta egenföretagares digitala prioriteringsordningar. Inte minst när det gäller hemsidor och småföretag. Se därför till att fundera lite extra kring om det är värt att själv lägga tid på hemsidan och uppdatera den med jämna mellanrum, eller om det är bättre att låta någon annan göra det. Vad som är bäst vet bara du själv, men det tål att tänkas på även en extra gång.

hemsida till småföretag utan kod
Snabb i mobilen?

3. Glöm inte bort mobilen när du skaffar hemsida till småföretag

Många småföretagare har hemsidor som inte är anpassade att surfa på med mobilen. De allra flesta har en hemsida som är visuellt anpassad men som har alldeles för långa laddtider och tappar därför många potentiella och befintliga kunder, helt enkelt för att företagets hemsida är alldeles för långsam. Fundera därför på om du kan banta ner hemsidan för mobilen så att besökaren kan navigera snabbt och smidigt.

Få offert på en hemsida till småföretaget

hemsida till småföretag från webflow

Vill du ha en offert och ett kostnadsfritt designförslag?

Kontakta oss

Varför du ska låta Eskalera göra hemsida till småföretag

Många av kunderna som ska köpa en hemsida till sina småföretag ställer sig själva de frågor vi har angett ovan. För att lära sig mer om vad som är rimligt att betala, och för att kunna bli en bättre beställare. Det är dina frågor som i slutändan avgör hur bra hemsida vi kommer att kunna leverera och i slutänden hur nöjd du kommer att bli, varför vi också ser till att understryka detta redan innan. Vår styrka är att vi på Eskalera hanterar allt inom hemsidor och försöker vägleda dig hela vägen till ditt mål oavsett hur involverad du vill vara eller vilken erfarenhet du har sedan tidigare. Om du tidigare har kämpat med din sajt själv eller gjort många hemsidoköp tidigare hoppas vi att vi kan hjälpa dig att få ut mesta möjliga av den småföretagshemsida du är i färd att skaffa dig. En fördel med att använda oss är att vi har lång erfarenhet av att omvända trafik på din hemsida till försäljning, genom relevanta målsidor som säkerställer att din webbplats genererar lönsam och återkommande försäljning.

Tänk till exempel på vår sida som du är på nu. Vårt mål med det här inlägget är att många användare ska läsa det och sedan be om ett gratis designförslag. En hemsida kan nästan betraktas som världens viktigaste marknadsföringssätt för småföretag. För att lyfta fram hur viktigt det är, tänk på alla företag du känner till. Kan du tänka dig något av dessa företag som saknar en snygg hemsida? Det är uppenbart att en snygg hemsida är helt avgörande för alla som vill sälja något, oavsett plats i världen. På ett sätt har internet gjort det möjligt för alla att synas oavsett vem de är eller var de befinner sig.

Fungerar era hemsidor verkligen för småföretag?

För att uttrycka det enkelt vill vi helt klart säga ja. Våra hemsidor syftar till att hjälpa företag att synas online med en snygg och funktionell webbplats, på ett billigt, prisvärt och enkelt sätt. Om ni lyckas visa den visas på Google kan vi dessutom hjälpa dig generera försäljning från webben. Oavsett vad du gör för marknadsföring är det alltid viktigt att se till att dina målsidor ser trovärdiga ut och att du visar rätt information på rätt plats, där användaren letar efter den. Varje gång en användare besöker ditt småföretag och dess hemsida gör hen en avvägning för att försöka ta reda på om det här är ett företag som går att lita på. Det är faktiskt något som vi på Eskalera är grymma på och har storerfarenhet av. Faktum är att vi har lyckats få alla av våra egna kunder just tack vare våra snygga, snabba och attraktiva hemsidor för småföretag. Vi vill göra dig till den vinnande hemsidan, som alltid är första valet när kunderna besökt dig. Naturligtvis kan du inte vara bäst varje gång, men vi kan lova dig att göra allt vi kan för att hålla dig på topp när dina kunder väljer leverantör. Ett första intryck tar bara några sekunder, därför måste allting stämma redan från början.

Är en hemsida rätt för mitt småföretag?

Även om vi såklart är partiska så vill vi uttrycka ett solklart, Ja! Så länge det har funnits företag har det funnits flera olika sätt att sälja, få offerter och kunder till företag på. Vissa har köpt direktreklam, stora affischer på stan, sålt per telefon eller om man har mycket pengar, köpt TV-reklam. Vi har skapat attraktiva webbplatser för de som letar efter digitala kunder. Alla som är i samma fas som du är just har hört historierom lika många skräckexempel som lyckosamma framgångshistorier om olika företag som har förändrat eller köpt en ny hemsida. Människor har förlorat pengar, kanske kastat miljontals kronor i sjön i hopp om en framgångsrik hemsida. Det är definitivt sant att ett köp av en hemsida kan komma att kosta mycket om du inte tänker rätt. Du sätter antingen dina egna pengar, eller din tid på spel och vi vill att du ska slippa behöva hålla tummarna om att de pengar som du investerar i hemsidan kommer omvändas till intäkter för ditt företag. Vi vill att du ska känna dig säker.

Vi ser det därför som att vi har möjlighet att hjälpa dig att göra en trygg och säker investering. Kanske kan till och med ditt beslut resultera i en mycket lukrativ verksamhet. Eftersom vi är en webbyrå som gör det möjligt att köpa hemsidor till småföretag tycker vi självklart att det är en utmärkt idé för dig att investera i en hemsida. Även om vi inte kan lova dig något, vill vi understryka att en webbplats är en av de få ställen som går att nå från hela världen. Men det är inte så lätt som det låter. Det är därför vi är där för att hjälpa dig att fatta rätt beslut.

Hemsida till småföretag - skaffa en nu!

Oavsett om du är frilansfotograf, äger en butik eller har en annan typ av småföretag, är en bra hemsida avgörande för ditt småföretagsframgång. Då vi har arbetat med att bygga eller marknadsföra 100-tals hemsidor för små företag, vet vi vad som krävs för att skapa fantastiska och engagerande hemsidor för småföretag. Om du vill bygga en ny hemsida till ditt småföretag eller göra din nuvarande webbplats effektivare så har vi helt rätt verktyg och lösning för dig. Det är inte längre möjligt att driva ett småföretag, inte ens en vanlig butik, utan en hemsida som skapar närvaro på nätet. Konsumenter vänder sig idag till internet för allt från produktrecensioner till öppettider och recept. Bara att ha en enkel hemsida till ditt småföretag, som är väl utformad, kan ge dig oväntade konkurrensfördelar inom din bransch. Om du dessutom har produkter att sälja kan din webbplats öppna upp nya marknader och växa ditt småföretag både billigt och enkelt.

Idag har programvara för hemsidor utvecklats för att vara mer användbar och effektiv än någonsin. Generellt behövs inte särskilt mycket kodningskunskaper för att bygga en attraktiv och funktionell hemsida. Däremot så är det så att oavsett vilken programvara du använder för din hemsida så finns det grundläggande regler som ger din webbplats ett professionellt utseende och skapar goda förutsättningar för kunder att hitta och se ditt företag ur den bästa synvinkeln. Hos oss på Eskalera kan du få en grundläggande hemsida till ditt företag från ca 6900 kr (exklusive moms). Däremot är mer komplexa och funktionsrika hemsidor uppenbarligen en dyrare historia eftersom det tar mer tid i beaktning från webbyrån. Vi har paket för hemsidor till små företag inom alla möjliga olika branscher och nischer. För att ge dig bästa möjliga förutsättningar för att uppnå goda resultat online rekommenderar vi att slå oss en signal för så att vi kan skräddarsy en lösning för just dig.

Kom ihåg att såvida du eller någon i ditt företag inte har en solid förståelse och erfarenhet av webbutveckling, är det inte alltid bra att utforma en hemsida helt själv. Syftet med en hemsida till småföretag är inte bara att sätta upp ditt företag på nätet. Hemsidan måste ju också generera leads och hjälpa dig få nya kunder. Det är därför vi finns till, så att du kan generera lönsamhet enkelt online. Vi är övertygade om att alla små företag kan dra nytta av en professionell hemsida. En väldesignad och proffsig hemsida ökar inte bara din trovärdighet utan hjälper dig också att expandera och växa. Man kan säga att en hemsida är ett billigt skyltfönster som skapar nya marknadsförings- och annonseringsmöjligheter för god tillväxt. Vi vet att småföretag är hjärtat i alla samhällen inte minst i Sverige. Tyvärr är det så att alldeles för få av dessa småföretag inte har en hemsida bra nog för att förmedla värdet av deras tjänster och produkter. Ofta beror detta på en upplevelse av hög kostnad eller dålig kunskap inom området. Vi tror att alla företag behöver en hemsida för att förmedla värdet av en maximal kundupplevelse. Därför är vi specialiserade på prisvärd webbdesign med paket som passar alla småföretag oavsett budget. Eftersom din hemsida är din kunds första intryck av ditt företag, se till att den levererar i linje med ditt hårda arbete. Våra hemsidor kommer att göra ditt liv enklare, driva fler leads och kunder online än vad du någonsin kunnat tänka dig. Vi hjälper dig växa ditt företag både sett till intäkt och till vinst.