BRF Hemsida

Har du fått uppdraget att beställa en hemsida för bostadsrättsföreningar? Det är inte alltid helt lätt att göra rätt beslut avseende hemsida för BRF, särskilt om man inte har någon erfarenhet av sådana beställningar sedan tidigare. Därför har vi listat några tips som du som beställare kan tänka på när du kan tänka på.
Exempel på BRF HEMSIDA med bild
Hemsida Brf

1. Ha ett mål med er BRF Hemsida

Du har fått ansvaret att beställa en BRF-hemsida. Det är inte alla som har 100% koll på hur en sån process kan se ut. Är du kanske en av dom? Kanske har du varit inne och sökt på "bostadsrätterna hemsida" och inte fått upp något vettigt? Då är det tur att du tagit dig hit. För i den här guiden kommer vi hjälpa dig att ta ett vettigt beslut, oavsett om du väljer att använda dig av oss på Eskalera, eller något annan webbyrå. Så låt oss hjälpa dig med några tips inför köpet av er nya BRF Hemsida!

Det är viktigt att ni funderar på vad ni vill ha ut av er nya hemsida till bostadsrättsföreningen. I stort skiljer det sig inte jättemycket ifrån att köpa en hemsida till småföretag, men kraven och förväntningarna kan vara lite olika. Ska er hemsida till BRFen framför allt vara en informationscentral, eller vill ni även ha möjlighet att boka tvättstugan, bastu eller festlokal? Detta kommer spegla sig i priset och fundera därför först kring exakt vad ni vill ha.

Bostadsrättsförening Hemsida

2. Bestäm hur mycket ni vill kunna ändra själva på er BRF Hemsida

Att svara på frågan vilken plattform som passar bäst när man ska köpa hemsida till bostadsrättsföreningar är ingen lätt fråga att svara på. Faktum är att det beror helt på de behov ni har. Vill ni ha möjlighet att själva korrigera på hemsidan? Kommer ni lägga mycket tid på att uppdatera med information? Är det sannolikt att ni kommer vilja göra uppdateringar på den? Alla dessa faktorer spelar in på vilken lösning som passar er bäst. Om ni är osäkra våga ställa frågor och krav, för de allra bästa lösningarna kommer ifrån tydligt kravställande och tydliga behov. Ta därför en rejäl funderare tillsammans och fundera på vad ni vill ha ut av er BRF hemsida redan innan ni kontaktar en byrå.

Hur en BRF HEMSIDA kan se ut
Hemsida för bostadsrättsföreningar

3. Köp er BRF hemsida webbsida av webbyrå eller bygg själv?

Vet ni med er att ny har kompetensen att själva bygga er hemsida för bostadsrättsförening eller kommer ni behöva ta hjälp utifrån? Om det sistnämnda alternativet verkar mest aktuellt, var inte rädda att redan från början be om ett fast pris och gärna ett designförslag innan ni betalar för den slutgiltiga produkten. Det finns tyvärr många BRF Hemsidor som både blivit dåliga och dyra för att de beställts av oseriösa aktörer som inte kunnat visa upp några förslag redan på förhand. Det är därför mycket viktigt att ni står på er och begär ett första utkast på er nästa BRF hemsida så att ni inte kastar pengar i sjön.

En hemsida för bostadsrättsföreningar behöver bra bilder

Vill du ha en offert och ett kostnadsfritt designförslag?

Kontakta oss
Minska admin med er Bostadsrättsförenings Hemsida

Vi Minskar administrativt arbete med er BRF hemsida

När vi på Eskalera bygger brf hemsida, är det viktigt att den inte bara är fin att titta på, utan kanske allra främst gör det lättare för alla som är aktiva medlemmar och styrelsen att engagera sig mer aktivt men samtidigt slippa administrativt tjafs. Vi skräddarsyr därför alltid lösningarna för bostadsrättsföreningar efter era behov. Så att vi kan automatisera bort det tråkiga eller repetitiva, och istället gör att ni kan lägga tid på att förbättra och utveckla er bostadsrättsförening. Säkerställ därför att ni alltid beställer en hemsida till er bostadsrättsförening som ligger i linje med era krav och behov

En bra BRF HEmsida